fbpx

Fitness interior

fitness interior

În urmă cu câţiva ani, discutam cu un prieten despre dorința mea de a concepe şi livra un training care să îi ajute pe viitori participanți să descopere minunățiile din interiorul lor, toate acele lucruri care le aduc bucurie, plăcere, și care, o dată conștientizate și asumate, le-ar putea aduce, în egală masură, împlinire sufletească şi satisfacție financiară. Mă gândeam la un training de dezvoltare personală, însă acest concept îmi părea atât de uzitat, încât simţeam că își pierduse valoarea. „Nu-i spune dezvoltare personală, spune-i FITNESS INTERIOR!” mi-a sugerat prietenul meu. Mi s-a parut genial tocmai pentru că ni se întâmplă să considerăm mai important modul în care ne percep ceilalți (mai ales fizic) decât felul în care ne simțim în propria piele, în propriul suflet. Ne dorim să arătăm bine și mergem la sala de antrenamente, avem antrenor care ne învață exerciții, cum să folosim aparatele, cum să ajungem într-o formă cât mai bună. Investim timp, energie, bani, transpirăm, ne conștientizăm limitele și le depășim, ignorăm febra musculară și încercăm să facem cât mai mult pentru a obține forma fizică ideală în mintea noastră.

Dar ce facem atunci când vrem să ne simțim mai bine? Avem, oare, tăria de ne uita în oglindă și de a recunoaşte că suntem nefericiți? Sau mai degrabă inventăm o nouă scuză pentru impasul în care ne aflăm, afișând o nouă mască, astfel încât să ne ascundem cât mai bine vulnerablitatea și insatisfacția?

FITNESS INTERIOR este un program pentru suflet, un altfel de fitness, un program care ne va aduce mai aproape de noi înşine, ajutându-ne să ne explorăm, să ne descoperim, să ne înțelegem și să ne acceptăm, să ne dezvoltăm în direcția dorită. Este un program care ne aduce mai aproape de lucrurile pe care le-am putea face, dacă nu ne-am întreba atât de des ce vor spune, ce vor gândi, cum ne vor eticheta, ceilalţi.

Programul FITNESS INTERIOR este structurat în module independente astfel încât să îți ofere șansa de a te înscrie la cele pe care le consideri potrivite pentru a-ți lucra acei mușchi care simți că au nevoie de tonifiere. Antrenamentele sunt 90% experiențiale, folosind metode și tehnici specifice coaching-ului, NLP-ului și dezvoltării personale şi vor  avea loc lunar, sâmbăta, între orele 10:00-14:00.

Click pentru a vizualiza modulele

 

 

© 2019 Adriana Costea